Poznejte svět luxusních látek a nechte si ušít šaty snů!

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Čeká vás prestižní společenská událost, na které musíte vypadat bezchybně? V běžných šatech z obchodu se vám to nemusí podařit. Pokud nemáte typickou konfekční velikost, šaty nebudou vaší postavě lichotit. Navíc se může stát, že vás ve stejných šatech přijde na akci více. Buďte originální a nechte si ušít šaty z luxusní látky. Je to snadné a ani cena není vysoká!

Jakou látku zvolit?

Na výběr je celá řada luxusních látek. K nejkrásnějším druhům patří hedvábí nebo kašmír.

Tyto materiály jsou velmi příjemné na těle, jsou lehké a dokonale jemné. Pravý luxus zažijete, pokud vsadíte na georgette, satén či krajku. Pozadu nezůstává ani kvalitní viskoza. Při výběru se nemusíte omezovat jen na jeden materiál, nebojte se kombinací barev a materiálů!

Při výběru látky si dejte pozor na barvu. Dnešní módní trendy jsou sice tolerantní, ovšem na prestižní akce se příliš nehodí křiklavé barvy. Volte spíše pastelové tóny.

Výběr je pestrý a na jednom místě!

Luxusní látky nakoupíte pohodlně z domu. Podívejte se na nabídku www.parexcellence.cz.

E-shop se specializuje na luxusní zboží. Výběr vhodné látky vám usnadní kategorie. V obchodě budete vybírat látky podle toho, pro jaký druh oděvu se hodí – tj. například látky na šaty, na sukni, na kostým apod. Kromě látek nabízí obchod i trendy doplňky, které vám pomohou vytvořit originální róbu.

Nechte si poslat vzorek!

Nákup látek přes internet má jedno mírné riziko. Monitor počítače může barvy trochu zkreslovat. Při nákupu na parexcellence.cz se toho obávat nemusíte. Obchod si toto riziko uvědomuje, proto všem zákazníkům nabízí službu – poslání vzorku zcela zdarma. Díky tomu si budete moci látku „osahat“ a zjistit, jestli vám vyhovuje struktura i barva. Zaslání vzorku je nezávazné! Buďte originální a oblékněte se do luxusu!

Komentáře