Pozvánka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2018 jaro + soutěž o vstupenky

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

„Předjarní“ veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA bude opět ve znamení jarních trendů, soutěží, workshopů. Svět péče o tělesné a duševní zdraví s renomovanými odborníky nabídne návštěvníkům produkty více než 400 značek, důrazný nárůst zaznamenávají opět přírodní přípravky.

16. a 17. března se pro návštěvníky PVA EXPO PRAHA-Letňany otevře již 25. veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA. Na více než třech stovkách výstavních stánků se návštěvníkům budou věnovat špičkoví odborníci poskytující cenné rady a informace o nabízených přípravcích a metodách. Budou připraveni zodpovědět dotazy, poradit s aplikací i volbou správného přípravku pro klienta i pro vlastní užití, ať již půjde o poradenství k anti-aging metodám, péči o ruce a nohy, regeneraci či alternativním metodám v oboru.

S nastupujícím jarem přicházejí nové trendy v líčení, účesech i módě. Na veletrhu je budou prezentovat přední vizážisté, stylisté i kadeřníci. Návštěvníci uvidí fotomake-up znamenité Štěpánky Podroužkové, mohou se nechat inspirovat pracemi semifinálových a finálových týmů soutěže „Creative Imagine Team“, pod vedením úžasného vizážisty Pavla Bauera.

Na veletrhu nebudou chybět kadeřnické osobnosti jako Honza Špilar, tým Honzy Hlaváčka i Daniela Hejtmánková. Líčení, účesy a body painting ve stylu „Mystic Gothic” bude opět plné svěžích nápadů oživujících pro nás tajemné středověké téma. Soutěžit se bude v nail designu (mezinárodní soutěže NailproCzech), v salonním nail artu, manikúře, tip-boxech, tzv. nail art-posterech, v prodlužování řas, v prodlužování vlasů i v oděvním designu.

Každoročně očekávanou pomyslnou „třešničkou“ bude opět defilé českých miss v módní přehlídce butiku Fashion Island i návštěvy známých mediálních osobností.

Více na webu: www.WorldOfBeauty.cz a www.BeautyExpo.cz a Facebooku: www.FaceBook.com/…tickyVeletrh

Co můžete vyhrát?

1. cena – kosmetický balíček + 2× VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2018

2. cena – 2× VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2018

3. cena – 2× VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2018

Soutěžní otázka

Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 16. a 17. března 2018 v PVA Expo Praha – Letňany, se uskuteční týmová soutěž Creative Image Team. Kdo tuto soutěž organizuje?

  1. Štěpánka Podroužková
  2. Daniela Hejtmánková
  3. Pavel Bauer

Jak soutěžit?

Soutěž probíhá na webu a Facebooku Salony-krasy.cz do 23.2.2018 18:00 hod. Váš tip na správnou odpověď vložte k příspěvku se soutěží World of Beauty and Spa nebo do komentáře pod článek.

Výhra bude výherci předána přímo na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA ve dnech 16. a 17. března 2018. K tomuto účelu bude sloužit PRESS stánek, který se bude nacházet přímo u vchodu na výstavu.

Výhry dodala:

Firma EXPOBEAUTY PRAGUE, s.r.o., pořádající veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA ve dnech 16. a 17. března 2018.

Výherci soutěže

  1. cena Kateřina Boučková
  2. cena Monča Matějková
  3. cena Nam Tran Huy

Fotografie

Komentáře