Proč je používání gel laku výhodnější?

Kategorie: Nehty a ruce

Mojekrasa

Gelové nehty jsou trendy a oblíbené stále budou. Mnoho žen si uvědomuje, že upravené ruce jsou i pro ně důležité. Pokud ve vašem salonu gelové nehty vytváříte a dosud jste neobjevili kouzlo gel laku, je tento článek určen právě vám. Představíme si hlavní výhody gel laku i s postupem aplikace při této metodě úpravy nehtů.

Co jsou gel laky?

Gel laky se od klasických gelů, které se používají k úpravě nehtů, v mnohém liší. První velkou odlišností je struktura gelu a způsob jeho nanášení. Zatímco klasický gel se nanáší obvykle v jedné vrstvě, u gel laku se používají vrstvy 2 až 3. Důležité ale je, že zatímco klasický gel vypadá robustně (což mnohým zákaznicím vadí), gel lak se nanáší v tenké vrstvě a díky tomu vypadá přirozeně. Gel lak se navíc může nanášet přímo na nehty. Nemusíte platit nehtové tipy, což vám umožní jít s cenou modeláže třeba i o něco níže. Vaše zákaznice to jistě ocení a získáte tím i další. Gel laky jsou ceněny i pro jejich vysokou odolnost. Nehty dokáží zpevnit, takže vydrží krásné třeba i jeden měsíc. Další velkou výhodou je, že gel laky je možné míchat – snadno si vytvoříte originální odstíny.

Rychlá modeláž ve třech krocích

Aby byly gelové nehty vytvořené pomocí gel laku dokonalé, je třeba postupovat ve 3 fázích. Na začátku je třeba nehet ošetřit a nanést na něj podkladový gel. V druhé fázi se nanáší gel barevný a opět se vytvrzuje v lampě. Nakonec je třeba aplikovat vrchní gel. Doporučujeme použít tento UV gel. Vrchní gel funguje jako ochrana pro nehet, dodává vysoký lesk a pevnost.

TIP: Aby byly zákaznice s podobou nehtů spokojené, měla byste salon vybavit kvalitními pomocníky. Základem je UV lampa. Jistě vás potěší, že i špičkové UV lampy pořídíte za nízké ceny. Kde? Podívejte se na nabídku obchodu www.NEHTYPROFI.cz. V tomto obchodě seženete i další pomůcky, které potřebujete pro vytvoření gelových nehtů, včetně bohatého výběru gel laků v trendy barvách.

Komentáře