Proč tetování obočí někdy zmodrá?

Kategorie: Tetování

Mojekrasa

Tetování obočí slouží jako trvalé řešení řídkého a nepoddajného obočí, umožňuje lidem vytvořit krásný tvar a přirozený vzhled. Neexistuje však žádná záruka, že tetování obočí zůstane dokonalé navždy. V některých případech může tetování začít blednout nebo zmodrat.

Nejčastějším důvodem, proč tetování obočí zmodrá, je nekvalitní inkoust. Mnoho lidí volí levnější inkoust, aby ušetřili peníze, ale to může vést k tetování, které je náchylné ke změně barvy. Levný inkoust může obsahovat nečistoty nebo postrádat potřebnou trvanlivost, aby zůstal věrný své barvě.

Dalším důvodem, proč tetování obočí zmodrá, je typ pokožky, na kterou je aplikováno. Pokud je například kůže příliš tenká nebo jemná, tetování může být náchylnější k vyblednutí. Kromě toho mohou být tetování také náchylnější k vyblednutí, pokud jsou aplikována na oblasti kůže, které jsou náchylné ke změně barvy v důsledku vystavení slunci.

Konečně, modré tetování obočí se může objevit kvůli technice použité k aplikaci tetování. Když umělec není dostatečně zkušený nebo zručný, může během tetování použít příliš velký tlak, což může vést k tomu, že se inkoust zatlačí příliš hluboko do kůže. To může způsobit, že inkoust pronikne do okolní tkáně a zmodrá.

Naštěstí existuje několik kroků, které vám pomohou zajistit, aby vaše tetování obočí nezmodralo.

1. Je důležité vybrat si renomovaného tatéra, který používá nejkvalitnější inkousty.

2. Je důležité zajistit, aby oblast, kde se tetování aplikuje, byla čistá a bez jakýchkoli nečistot nebo bakterií.

3. Je důležité dodržovat pokyny pro následnou péči** od tatéra, abyste zajistili, že tetování zůstane věrné své původní barvě.

Závěrem lze říci, že tetování obočí může z různých důvodů zmodrat. Nejčastější příčinou je kvalita inkoustu nebo technika použitá k aplikaci tetování.

Abyste tomu zabránili, je důležité vybrat si uznávaného tetovacího artistu, který používá nejkvalitnější inkousty, zajistit čistotu oblasti a dodržovat pokyny umělce pro následnou péči.

Komentáře