První nail show Alessandro ČR

Kategorie: Nehty a ruce

Mojekrasa

Bývalí partneři Vojtek a Kloubková ukázali krásné dcery.

Herec Roman Vojtek (43) v poslední době moc do společnosti nechodí, tentokrát však udělal výjimku a s malou Editkou přišle na netradiční módní přehlídku, kde se oba předvedli jako modelové.

„Přišlo mi to jako velmi vtipné, dělat módní show a na mole projít jen ruce. Editka měla radost, když dostala nabídku coby modelka, nemohl jsem jí o to přeci připravit. Občas si nehty lakovat může, je to holčička, která se ráda parádí,“ přiznal Vojtek, který se rozhodně nenechal zahanbit a nechal si nalakovat nehty na černo.

„V dnešní době si i muži nechávají lakovat nehty, je to určitý módní trend. Jinak péče o ruce je u mužů velmi běžnou záležitostí. V nabídkách salonů je i pánská manikúra či pedikúra,“ prozradila snacha zpěvačky Marie Rottrové (73) Tamara (40), která akci pořádala.

Sama oblíbená zpěvačka Rottrová, nesměla na show chybět, jelikož se tváří značky Alessandro ČR a opat ji to neuvěřitelně slušelo. „O péči své osoby nerada mluvím. Lidé se mě na to často ptají a já už ani nevím, co říkat. O nehty se však starám pravidelně, jelikož miluji svou zahradu, kde každý den něco pleju, stříhám či sázím, musím o kvalitu nehtů pečovat. Mít hezké ruce a vlasy, to je podle mě základ krásy každé ženy,“ řekla Rottrová, která má se svou snachou jen ty nejlepší vztahy. Akci moderovala již tradičně Kristina Kloubková (38), která mimo choreografii a moderování zpráv našla oblibu právě v práci manikérek. „Strašně jsem propadla svlékacímu laku. Teď se domlouvám přímo s Tamarou Rotterovou, abych u ní prošla kurzem a výhledově měla profesionální certifikát. Zatím jsem si pořídila sadu domů a nosím ji i do práce. Klientek-kamarádek už teď mám kolem požehnaně. Rozhodně bych se tím uživila,“ přiznala s úsměvem Kloubková, která sebou do OC Smíchov vzala i dceru Jasmínku. Ta si dobře rozuměla s malou Editkou Vojtkovou, se kterým má Kloubková dobré vztahy. „S Romanem se máme rádi, je to můj kamarád a dodneška si rozumíme. Jsem za to moc ráda, protože jsme spolu přeci jen žili hodně let, byla by to škoda,“ dodala Kloubková, která názor na Vojtka nezměnila ani po jeho odchodu od manželky.

Po minimole s dokonalou manikúrou se prošla i modelka Iveta Vítová (31), která se opět vrací na televizní obrazovku. „Už se těším do práce, moc mi to chybí. Jsem ráda, že dělám práci, která mě baví. Modelingu se téměř nevěnuji, ale dnešní akci jsem neodolala. Ukázat krásné ruce na mole, to se hned tak někomu nepoštěstí.“ Jako malá holka však Iveta neměla oblibu ve šminkách či lacích, jak už to bývá u holčiček. „Já jsem stříhala. Co bylo v dosahu, to jsem ustřihla. I strejda přišel chudák o vousy.“

Péči o ruce má ráda i zpěvačka Radka Fišarová (37). „Nejsem člověk, který by obcházel salony, ale když mám možnost nechat o sebe pečovat, tak neodolám kadeřníkovi a manikérce. Nehtová show mě moc zaujala a s práci manikérek obdivuju. Rozhodně jsou v Alessandru moc šikovné slečny, které vám i skvěle poradí.“

Se svou maminkou dorazila na akci zpěvačka Jiřina Jandová (26), která už dnes o trendech v módě a kosmetice radí právě rodičům. „Maminka mi v tomto ohledu je opravdu kamarádkou. Hodně spolu řešíme „dívčí záležitosti,“ je však pravda, že dneska už spíš ona chodí pro radu ke mně. Co se týče kosmetiky, máme každá svou, jelikož jsme zcela odlišné tipy, takže mamka nemusí mít strach, že ji tajně chodím na její oblíbené laky či rtěnky,“ přiznala Jiřina, která by se v budoucnu mimo zpívání nebránila i podnikatelským aktivitám. „Otevřít si salon krásy, to by se mi líbilo. Ovšem teď se spíš soustředím na hudbu, která je pro mě číslo jedna.“ Oblíbená modelka spisovatelka Veronika Kašáková (25) je prý vždy ráda z každé možnosti, jak si užít v salonu. „Jako většina žen, i já moc ráda nechám o sebe pečovat. Nehty, vlasy, masáž, to jsou pro mě relaxační záležitosti. Vzhledem i k mé práci modelky, musím se o sebe starat.“

Moderátorka Míša Ochotská (30), která si na akci zaskočila z natáčení a spěchala domů za synem, jako jediná se na mole neukázala. „Produkty od Alessandra používám, dokonce jsem o vánocích dostala i cestovní sadu na svlékací lak, což je pro mě s ohledem na mateřství, hodně užitečná záležitost. Dneska jsem zaskočila aspoň na chviličku, jelikož už mě doma čeká syn.“ První nail show byla uspořádána k výročí oslav prvního roku otevření salonu Alessandro v OC Smíchov a k desátým narozeninám značky Alessandro ČR.

Foto kredit: ALESSANDRO ČR

Hledáte nehtové studio ve Vašem okolí?

35 Letních inspirací na nehty a nehtový dizajn

Fotografie

Komentáře