Salon Petra Měchurová nově nabízí 100% přírodní barvení vlasů!

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

V Salonu Petra Měchurová je nyní nově možnost objednat se na přírodní barvení vlasů. Petra Měchurová osobně v uplynulých týdnech vyškolila všechny kadeřníky k práci s první profesionální 100% přírodní botanickou barvou na vlasy L‘Oreal Botanea.

Trvalá barva zaručuje přirozený výsledek a díky jejímu složení lze namíchat nekonečnou paletu odstínů od světlé blond až po tmavě hnědou. Odstíny je možné kombinovat a s přírodní barvou tak lze docílit i trendy stylů v barvení, pro které se standardně využívají barvy chemické. Barva je vhodná pro příznivce veganského životního stylu a je zcela bez amoniaku. Redukuje šediny, je citlivá i ke kůži alergiků a vlasy jsou po ní zdravější a lesklejší.

 
Salon Petra Měchurová sídlí v Králodvorské ulici v centru Prahy a již 17 let pečuje o vlasy klientů všech věkových kategorií. Design účesu je vždy konzultován a připravován každému zákazníkovi na míru, ať už je milovníkem klasické krásy nebo preferuje trochu extravagance.

Kadeřníci salonu se neustále vzdělávají v nových trendech ve střihu i barvení. Nyní budou nově moci vyjít vstříc i fanouškům 100% přírodních produktů.

Pro více informací o salonu navštivte petramechurova.cz.

Čtěte také

Fotografie

Komentáře