Sledujete kabelkové trendy? Přečtěte si, co se teď nosí!

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Jak vypadají nejnovější módní trendy v sortimentu kabelek? Na molech v Londýně, New Yorku a Milánu hrají prim středně velké kabelky. Ve sladké Paříži naopak malá, jednoduchá psaníčka.

Návrháři si hrají s tvary a barvami, popouští uzdu kreativitě a preferují kůži. Zájem je především o rejnočí, pštrosí a žraločí kůži.

Možná si vzpomínáte na to, jak jste si v dobách svého dětství hrála s pravítky a kružítky. A právě geometrické tvary jsou momentálně v kurzu – kruhy, pruhy a další tvary slaví velký úspěch. Kabelka by měla být tak velká, aby se do ní vešlo všechno potřebné.

Co se týče barev, nemusíte mít strach ze sytých tónů. Perfektně se hodí k jednoduchému outfitu. Černá je momentálně v pozadí. Úspěch slaví bílá, a to ve všech tvarech. Snoubí eleganci, čistotu a nadčasovost.

Atraktivním prvkem, který se objevuje na kabelkách všech tvarů, je kovový řetízek. Zda se přikloníte k jemnému nebo masivnějšímu a drsnějšímu stylu, je otázkou vašeho vkusu.

Pokud vám je řetízek proti srsti, nic si z toho nedělejte. Kožené popruhy z módy nevyšly.

Znamenitou volbou jsou kabelky s lesklým a vysokým povrchem. Co se leskne a blýská, je žádoucí a neměla byste se tomu vyhýbat. To samé platí i pro peněženky a ostatní doplňky.

Hlavní je nebrat se příliš vážně a vyhnout se nudě. Je jasné, že některé příležitosti si určitou míru usedlosti žádají, ale v rámci každodenního nošení je důležitá zábava a hravost.

Na druhou stranu byste se při výběru kabelky neměla řídit pouze designem. Chcete-li být s kabelkou stoprocentně spokojená, musí současně odpovídat vašim potřebám. Proto byste si měla položit několik základních otázek.

Co budete v kabelce nosit? Měla by pojmout pouze peněženku, klíče a mobilní telefon, anebo v ní budete vláčet také diář, kosmetickou taštičku a další věci? Podle toho zvolte odpovídající velikost a tvar. Menší kabelky jsou roztomilé, ale někdy je lepší sáhnout po větším a praktičtějším modelu.

Co budete ke kabelce nejčastěji nosit? Styl kabelky musí korespondovat s outfitem.

Vyznavačky sportovního stylu preferují crossbody kabelky, elegantní dámy zase psaníčka a kabelky do ruky. K typickým zástupcům business stylu patří aktovky a tašky.

Jaká barva má ve vašem šatníku největší zastoupení? Pokud se oblékáte jako papoušek, pořiďte si kabelku v neutrální barvě jako jsou bílá, šedá nebo černá. V opačném případě neváhejte s pořízením výraznějšího kousku.

Vsadíte-li na kvalitní kůži, budete se z kabelky těšit velmi dlouho. Kůže, za předpokladu odpovídající péče, vypadá skvěle i po letech.

Po stylovém kousku se můžete poohlédnout u specializovaného prodejce http://www.krasne-kabelky.cz. V nabídce najdete také kožené peněženky, aktovky, tašky a další sortiment kožené galanterie.

Fotografie

Komentáře