Úsporné, a přesto efektní líčení

Kategorie: Make-up a líčení

Mojekrasa

Nové odstíny, účinné extrakty, které pečují o pleť při líčení, ale i víceúčelovost a přizpůsobitelnost, to jsou trendy současnosti. Objevte novou generaci produktů, které lze libovolně kombinovat a mixovat. Líčení bude pro vás hračkou.

Co je základem krásného make-upu a dokonalého vzhledu pleti? Dobře hydratovaná pokožka, jež má nádherný, vyhlazený a přirozeně opálený vzhled. O to půjde i letos v létě. Pro dosažení efektu nasaďte všechny zbraně, které máte k dispozici. Výsledkem bude ještě dokonalejší make-up, který navíc bude výborně držet! Uložte do šuplíku matující pudr a krycí make-up, matné rtěnky a hutné korektory, snažte se raději zazářit.

Letní rozjasnění

Máte už ve své „malovací“ výbavě rozjasňovač? Jestli ne, vyzkoušejte ho. Existují krémové, pudrové i tekuté varianty. Doladí každé líčení a vaše pleť bude vypadat svěže jako po dlouhém spánku. Využít ho lze na líčení do práce, na párty i na rande. Když ho rozprostřete na oblast lícních kostí, na špičku nosu nebo na vrchní část rtů, zvýrazní jejich kontury a vaše tvář bude opticky štíhlejší. Metalický a zářivý efekt vzniká díky částečkám perliček.

Neodolatelný bronz

Nalaďte se na letní čas s bronzujícím pudrem. Vaší pleti dodá zdravý a přirozeně opálený vzhled i bez sluníčka. Velkým štětcem ho nanášejte kolem vlasů nad čelem, lehce se přejeďte na lícních kostech a po krajích obličeje, kdy vytvoříte velkou trojku. Odstín vybírejte podle barvy pleti, pokud si zvolíte příliš tmavý, opticky přidá roky a bude až moc nápadný. „Bronzovat“ můžete i v oblasti dekoltu a na ramenou.

Magické rty

Trendem světových mol i beauty blogerek jsou rty, které září metalickými odlesky. Nebojte se jich, léto je pro ně správný čas, kdy si je můžete dopřát třeba na plážovém večírku. S metalickým leskem můžete kombinovat matnou rtěnku.

Za všech okolností bez slz

Na voděodolnou řasenku dojde většinou v létě, kdy se potíme a od té běžné, která se snadno rozteče, by nás mohly pálit oči. Připravte řasy na zátěž s pomocí báze, která je odlehčí, nadzvedne a oddělí.

Podkladová báze je vhodná pod jakoukoli řasenku, která se nanáší jako první krok a výsledkem jsou plnější, delší a silnější řasy. Zároveň dodává řasám dostatečné zvláčnění, fixuje a prodlužuje výdrž řasenky díky speciálním látkám odolným proti slzám a vlhkosti.

Sametový pohled

Oční stíny s třpytivým, saténově kovovým efektem jsou novinkou na všech módních show. Kovově lesklé odstíny – zlatý a stříbrný – jsou ty pravé na léto, práškové složení se snadno aplikuje pěnovým aplikátorem.

Autor: Františka Těšínská

Fotografie

Komentáře