Vánoční mámení – tipy na netradiční dárky pro ženy, muže a páry

Kategorie: Vy a jenom Vy

Mojekrasa

Vánoce se blíží mílovými kroky. Chceme obdarovaného potěšit a najednou nevíme jak. Každý rok vybíráme a pečlivě balíme různé dárky. Ale co dát k letošním Vánocům dárek naprosto jiný. Dárek, který nadchne a bude se na něj ještě dlouho vzpomínat.

Takovým dárkem může být i splněný sen či tajné přání. Může to být i dárek společný, o to potom bude zážitek silnější. Ano na letošní Vánoce můžeme darovat zážitkový dárek! Výběr je velký. Stačí si jen pozorně projít nabídky a pak objednat dárkovou poukázku.

Z čeho můžeme vybírat?

Dárky pro ženy

V nabídce jsou dárky pro každou ženu, je jedno jestli má romantickou duší, miluje adrenalin nebo se ráda učí stále nové věci.

Snad každou ženu potěší změna image, darujte den, kdy bude vaše žena hýčkaná kadeřníky, kosmetičkami, poradci módních stylů. Takový den dá životu nový impuls!

Darovat můžeme kosmetické ošetření, masáže nebo účinnou relaxaci. Mezi masážemi určitě vyhlíží luxusně Čokoládová masáž, která vrací pokožce pružnost a pomáhá ji udržet krásně hladkou. Další sladká masáž je masáž medová, je velmi prospěšná a také velmi příjemná. Thajské masáže navodí uvolnění celého těla a navíc jako dárek je může dostat i nastávající maminka, které přinesou uvolnění a celkovou pohodu. Královská jávská masáž je další možností jak ulevit tělu i mysli a úžasně relaxovat.

Darujte netradiční masáže pomocí banánových listů, čínskou, shiatsu, indonézskou metodou či za pomocí svíčky nebo dopřejte ženě luxus v podobě terapie šampaňským. Havajská masáž zanese ženu do světa naprosté relaxace a uvolnění, vůně aromatických olejů dokreslené jemnou uklidňující hudbou.

Po luxusním kosmetickém ošetření 24 karátovým zlatem se bude každá žena cítit jako v sedmém nebi. Revoluci v regeneraci organismu přináší ALPHA OXY LED LIGHT SPA neboli kyslíkové vejce. Jeto zařízení, které ženu obklopí a obalí její tělo a obličej vzdušnou kyslíkovou sprchou, jako v příjemném kyslíkovém zábalu. Účinky fantastické.

Adrenalinové a sportovní zážitky zůstanou ještě dlouho v paměti. Darovat můžete tandemový seskok z letadla, Paragliding tandem nebo zorbing. Vybírat můžete Skijöring se psím spřežením. Jedná se o adrenalinovou jízdu na běžkách. Runbiking, což je jízda na speciálním kole.

Kurzy umocní sebevědomí. S kurzem lezení na umělé stěně se žena naučí pravidla horolezců nebo s tanečním rychlokurzem taneční figury hodné Star Dance. Kurzy vaření, fotografování, o čaji nebo kávě, keramiky mohou splnit tajná přání. Je možné vyzkoušet si na vlastní kůži práci televizního reportéra či moderátora nebo dabéra. Stát se na jeden den ošetřovatelem v ZOO.

Dárky pro muže

Muži si často nejvíce přejí adrenalinové dárky. Radost jim však udělá i dárek, který poskytne účinnou relaxaci nebo netradiční zážitek.

Z adrenalinových zážitků můžete darovat Řízení závodní motorky Suzuki GSX 600R, cena zahrnuje zapůjčení kombinézy, přilby a rukavic, seznámení s motorkou, tratí a bezpečností. Celá jízda trvá půl hodiny což je asi 13 kol. Rallye Cross – Ford Fiesta to je opravdové rally na vlastní kůži, kde si muž vyzkouší hodinovou jízdu na autodromu. Let stíhačkou L-39, zde zažije několikanásobné přetížení, pocit neuvěřitelné rychlosti, zkrátka vše, co zažívají piloti stíhacích letadel při opravdovém boji!

Pokud má muž, pro něhož vybíráte dárek rád vše co souvisí s armádou, vyberte některý z dárků s vojenskou tematikou. Projížďka v obrněném transportéru BVP, řízení bojového vozu BVP, jízda ve vojenském speciálu Hummer H1, den v Armyparku neboukázkový výcvikový den strávený s jednotkou rychlého nasazení SWAT připraví nezapomenutelný zážitek. Darovat můžete i paintball nebo den na střelnici.

Milovník piva uvítá dárek, kde si bude moci uvařit vlastní pivo. Další možností je vykoupat se v pivní lázni s masáží. Kdo má rád auta může dostat dárek v podobě zkušební jízdy autem Audi R8, Porschem Boxster, terénním vozem Hummer H2 nebo může zkusit řídit kamion.

Darovat můžeme i některý z kurzů. Exkluzivním kurzem pilotování letadla Cessna provede zkušený pilot, součástí je i zkušební let. Celodenní speleologický kurz nabízí nevšední zážitky z temného prostoru podzemí. Kurz golfu naučí základy držení hole, švihu, odpalu a další technik.

Na vlastní kůži je možné zkusit jeden den jako pilot vrtulníku.

Dárky pro oba

Společné zážitky jsou ty nejkrásnější. Dobrodružství, vzrušení, relaxace, romantika ve dvou to je ten pravý vánoční dárek. Při letu balonem zažijete romantický západ slunce z ptačí perspektivy a budete se doslova vznášet ve dvou. Jednodenní romantická plavba na jachtě se vším co k tomu patří je krásným zážitkem, strávit na ní celý víkend po boku svého partnera a nechat se jen tak unášet na vlnách je úžasné. Víkendový romantický pobyt na zámku uprostřed Svatojiřského lesa s výborným programem zanechá nezapomenutelné vzpomínky.

Romantika a wellness v kouzelných Jeseníkách to je nezapomenutelný víkend ve dvou. Kouzelná náplň tohoto pobytu zahrnuje relaxaci jen pro vás v privátním wellness při svíčkách, šampaňském a s magickou hudbou.

Ačkoli dárkový poukaz na zážitkový dárek nepatří mezi klasické vánoční dárky, určitě jím nic nezkazíte. Jednu jistotu budete mít – nezůstane v šuplíku, ale obdarovaný bude bohatší o krásný a snad i nezapomenutelný zážitek.

Komentáře