Výrobce spodního prádla Ultimo představil první liftingovou podprsenku

Kategorie: Styl

Mojekrasa

LONDÝN (Famous) – Společnost Ultimo vyrábějící exkluzivní spodní prádlo rozvířila trh s podprsenkami typu push-up, wonder bra a miracle bra horkou novinkou. Investovala v přepočtu na koruny tři miliony do vývoje liftingových košíčků pro dámská ňadra.

Jakákoli povislá a nedokonalá prsa mají v tzv. „uplift bra“ dokonalý tvar a pevnost. Devizou tohoto spodního prádla je především to, že je navíc nebývale pohodlné. „Ani necítíte, že ji máte na sobě,“ tvrdí hrdě výrobce s tím, že podprsenka bude stát v přepočtu necelých šest set korun. Ultimo si chce vynález nechat patentovat, protože řešení této podprsenky je unikátní a důmyslné.

„Její tajemství leží ve směsi přírodních a syntetických materiálů a mikroskopických vláken, která jsou skryta ve stlačené pěně na spodní straně košíčku podél ukrytého popruhu,“ popisuje Ultimo svou novinku.

„Nesprávný tvar a pevnost poprsí je odteď mrtvým problémem ženského věku. Toto je první liftingová podprsenka na světě. Zabrání mladým prsům povisnout a těm ženám, které už povislá prsa mají, zase dekolt dokonale vytvaruje,“ tvrdí šéfka společnosti Ultimo Michelle Moneová.

Komentáře