Vyzkoušeli jsme za vás: Andmetics Brow Masscara – krásné obočí (skoro) bez práce

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Upravené obočí je jednou z nejdůležitějších částí obličeje, přesto častokrát na zdlouhavé vykreslování nemáte čas ani náladu. Řasenka na obočí je v takovém případě ideální variantou, jak si vytvořit krásné obočí během chvilky.

Co se týče produktů na obočí, vyzkoušela jsem snad všechny typy. Řasenky, tužky, gely, stíny, pomády…každý produkt má něco do sebe. Jednoznačnou výhodou řasenky na obočí je rychlost používání. Máte hotovo během několika málo vteřin a je to vhodný produkt i pro začátečníky. Řasenka podpoří přirozený tvar vašeho obočí, jen ho upraví, učeše a dodá trochu barvy a fixace. Není vhodným produktem pro ty z vás, které trápí velmi řídké obočí nebo velká holá místa, přesto ale myslím, že bude vyhovovat většině běžných žen.

Značka Andmetics je na obočí přímo specializovaná. Vyrábí celou škálu produktů určenou na obočí a vy si můžete snadno vybrat, co by vám vyhovovalo. Mnoho produktů lze i kombinovat. Tato řasenka jde například použít jako vrchní závěrečná vrstva na stíny na obočí, jež poskytne dodatečnou fixaci. Já jsem ji ale používala samostatně.

Častým problémem většiny řasenek na obočí je především aplikátor. Špatný tvar, špatná velikost. Velký aplikátor sice práci urychlí, avšak je horší stran preciznosti, špatně tvarovaný aplikátor nadělá více škody než užitku a ty nejmenší řasenkové kartáčky někdy nabírají chuchvalce barvy a výsledek je pak nepřirozený. Najít produkt na obočí s dokonalým kartáčkem, kdy po nanesení produktu nebudete potřebovat již žádnou další úpravu jinými „nástroji“ je skutečně těžké.

Řasenka na obočí Andmetics má opravdu miniaturní kartáček. Je velmi přesný, nedělá šmouhy ani ve vnějších užších částech obočí a barva se jím dobře nanáší. Nejvíce mě ale překvapil právě tím, že nenabírá přebytek barvy, a tím nevytváří nerovnosti a není potřeba dodatečná úprava či pročesání čistým kartáčkem. Díky aplikátoru jsem měla obočí skutečně hotové za několik vteřin.

Produkt můžete zakoupit ve dvou odstínech, tmavší varianta je vhodná pro ženy se středně hnědými až tmavými vlasy. Je to odstín, který je studenější, takže se nemusíte obávat, že by vypadal nepřirozeně. Barva obočí kromě samotného obarvení taky skvěle zafixuje, ale nevytváří pocit nepříjemné krusty.

Tato řasenka je podle mě ideální produkt na obočí a mezi všemi řasenkami na obočí, které jsem dosud zkoušela, je jednoznačně nejlepší. Příjemným bonusem je příznivá cena i mini kompaktní balení vhodné na cesty i do kabelky.

Čtěte také:

Fotografie

Komentáře