Získejte nový look s předním vizážistou celebrit Pavlem Filandrem! Proměna se Salony-krasy.cz startuje!

Kategorie: Proměny

Mojekrasa

Soutěž o proměnu se Salony-krasy.cz je dalším pokračováním úspěšných kol soutěže o nový look s nejlepšími profesionály na krásu v ČR. Nové kolo proměny startuje ve čtvrtek 3. 1. 2019, kdy začneme registrovat zájemkyně o proměnu až do 13.1.2019. Nás­ledovat bude vyhlášení 10 finalistek, které budou sbírat hlasy veřejnosti na Facebooku a Instagramu Salony-krasy.cz až do 15.1.2019.

Výherkyně bude svěřena do péče předního českého kadeřníka a vizážisty jehož přidanou hodnotou je jeho osobitý avšak velmi profesionální přístup.

Partneři soutěže

  • hair & make-up – Pavel Filandr
  • exkluzivní distributor beauty značek – New flag
  • beauty portál – Salony-krasy.cz

Kdo je Pavel Filandr?

Přední český kadeřník, vizážista, stylista a módní návrhář se dokázal vypracovat mezi nejlepší české aktéry v tomto oboru. Poskytuje veškeré služby v oblasti image a školí beauty profesionály. To, jak člověk vypadá, jak je oblečený, upravený a jakou má image je velmi důležité pro sebevědomí, spokojenost, ale i úspěch ve společnosti a v práci. Sebejistý člověk podává mnohem lepší výkony v zaměstnání a je šťastnější i v běžném životě.

Pavla Filandra můžete znát třeba z jeho seriálu na Youtube Drsný stylista nebo ze spolupráce s českými celebritami – výsledky jeho prací a reference najdete na www.pavelfilandr.cz.

Drsný stylista 9. díl

O Salony-krasy.cz

Na webu Salony-krasy.cz naleznete široký výběr profesionálů na krásu – kosmetická, kadeřnická, vizážistická i masážní studia, salóny i značky a získáte tak přehled o tom, kam zajít ve svém okolí. Můžete zde sledovat slevy, zúčastnit se soutěží, přečíst si recenze na produkty i služby.

V magazínu najdete mnoho inspirativních článků s žádanými tématy. Pokud hledáte saunu, solárium, wellness, kosmetický, masážní či nehtový salón, v tomto katalogu naleznete více než 5200 odborníků na krásu a 280 služeb v 568 městech po celé ČR.

New flag – exkluzivní zástupce značek pro krásu

New flag je specializovaná distribuční síť, která zaštiťuje světoznámé produkty té nejvyšší kvality. Firma výhradně zastupuje značky OLAPLEX, MARIA NILA, TANGLE TEEZER, BEAUTYBLENDER, KOCOSTAR, FOAMIE, MARIA NILA, URBAN ALCHEMY a nově také INVISIBOBBLE.

Přihlášení do soutěže

Zájemkyně o proměnu se musí v uvedeném termínu přihlásit. Jak na to? Zašlete nám:

  1. Své aktuální foto (po ramena) s popisem vlastní osoby.
  2. Jaký máte ráda styl?
  3. Jak se běžně upravujete a líčíte?
  4. Důvod, proč jste se do proměny přihlásila a co od ní očekáváte?

Vše uvedené včetně kontaktních údajů je třeba zaslat na email lucia@salony-krasy.cz.

Zasláním těchto informací uděluje soutěžící souhlas se zpracováním údajů zahrnujících foto, věk, email, telefon, jméno i adresu a zveřejněním fota, věku i města bydliště.

Pravidla soutěže a výhra

Každá zájemkyně o proměnu, která zaslala veškeré povinné údaje uvedené v sekci Přihlášení do soutěže bude zařazena do soutěže o Proměnu se Salony-krasy.cz leden 2019.

Z přihlášených zájemkyň vybere odborná porota z řad Pavla Filandra, zástupců New-flag a Salony-krasy.cz 10 finalistek, které postupují do dalšího kola.

Každá z 10 finalistek bude představena při vyhlášení hlasování v soutěži a pak ve zvláštním kole, kde budou během hlasování získávat Likes/líbí se mi představující body v soutěži.

Při stejném počtu hlasů zvolí vítězku porota.

Vyhlášení vítězky se uživatelé dozví 26.1.2019 na webu a sociálních sítích Salony-krasy.cz.

Výherkyně s největším počtem hlasů podstoupí proměnu dne 30.1.2019. Proměna zahrnuje: make-up, úpravu vlasů a profi fotky. Navíc získá balíček kosmetiky od partnera soutěže New-flag.

Výherkyně proměny se Salony-krasy.cz a Pavelm Filandrem získá:

  • celkovou proměnu vizáže předním českým stylistou, kadeřníkem a vizážistou Pavlem Filandrem (barva/střih/sty­ling vlasů a make-up) v hodnotě 15.000 Kč a k tomu další věcné ceny (níže)
  • Olaplex šampon a kondicionér (hodnota obou produktů 1598,– Kč) – Exkluzivní a nadstandardní péče o jakýkoliv typ vlasů. Produkty OLAPLEX obsahují mnoho cenných složek včetně patentované látky Bis-aminopropyl diglycol dimaleate, která se stala první složkou svého druhu v kategorii stavitelů nových vlasových vazeb. Výsledkem jsou opravdu pevné a zdravé vlasy!
  • Lak na vlasy Maria Nila (hodnota 560,– Kč) – Veganská značka Maria Nila nabízí i produkty pro styling. Lak na vlasy s lehkou fixací nabízí kontrolu a jemný styling a zároveň podpoří vitalitu a lesk vlasům. Bezkonkurenční vůně všech produktů vás okouzlí a povzbudí.
  • Masky na ruce a nohy od Kocostar (hodnota obou produktů 300,– Kč) – Korejské masky Kocostar obsahující bambucké máslo a extrakty z kokosu, papáji a manga jsou ideální pomocníkem na suchou a popraskanou kůži. Rukavicové masky během 20 minut vyživí ruce a masky ve formě ponožek zregenerují suché a unavené nohy.
  • Urban Alchemy šampon a kondicionér (hodnota produktů 1000,– Kč) – Peeling pokožky je již nedílnou součástí pravidelné péče o naši pokožku, ale peeling prospívá i našim vlasům. Inovativní značka Urban Alchemy nabízí domácí šampon s krystalky soli, který odstraní z pokožky hlavy odumřelou kůži, přebytečný kožní maz a nečistoty, které se na vlasech usazují během celého dne. Tyto nánosy mohou vlasům také bránit v růstu a objemu, takže použitím alespoň jednou týdně zajistíte i úlevu vaším vlasům a již jim nebude nic bránit v jejich růstu a oslnivé bohatosti.
  • Kartáč na vlasy Tangle Teezer (hodnota 200,– Kč) – Kartáče Tangle Teezer jsou již dlouhou dobu těmi nejoblíbenějšími pomocníky v rozčesávání vlasů. Díky svým flexibilním štětinám, pohodlnému tvaru a originálnímu designu patří k základní kosmetické výbavě každé ženy.
  • Houbička na make-up Beautyblender (hodnota 500,– Kč) – Dokonalý nástroj pro aplikaci make-upu, který se perfektně přizpůsobí konturám každého obličeje a je vhodný pro každý druh make-upu. Beautyblender díky své výjimečné struktuře po navlhčení do sebe nenasává přebytečné množství make-upu a jeho spotřeba je proto minimální. V okamžiku zmizí malé nedostatky pleti a přednosti obličeje jsou dokonale zvýrazněny. Ať už jde o tekutý make-up, pudr nebo korektor – aplikace je snadná a výsledkem je dokonale upravený a rozmístěný make-up. Beautyblender nevytváří nehezké stopy jako štětce, nebo při aplikaci pomocí prstů.

Jak vypadalo první kolo proměny se Salony-krasy.cz s Michalem Zapomnělem?

Těšíme se na nové tváře, které budou bojovat o překrásnou výhru! Neváhejte a začněte nový rok novou vizáží z rukou profesionálů.

Redakce Salony-krasy.cz

Fotografie

Komentáře