MARK coffee scrub – recenze produktu

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Přiznávám, že toto setkání se značkou MARK není moje první. Kávovým scrubům jsem propadla již dávno a je hned několik důvodů proč. Tím hlavním je ovšem to, že se ráda nechávám rozmazlovat a moje pokožka mi péči vrací v podobě neuvěřitelné hebkosti a pružnosti.

Kávový peeling je záležitost známá už od nepaměti. Když ještě nebyly dostupné hotové výrobky, tak mnohé ženy rády sahaly ke kávové sedlině, kterou používaly pro masírování pokožky a odstraňování odumřelých buněk. Dnes už jsou naštěstí na trhu sofistikovanější produkty, které si nemusíme vyrábět doma a jejich použití je velmi pohodlné.

Kávové peelingy značky MARK nejsou jen o kávě. K dispozici je hned několik variant, kdy si můžete vybrat vůni podle svých preferencí. Pokud preferujete čistou kávu, tak si můžete vybrat scrub bez přidané vůně, ale jestliže toužíte po zajímavějších variacích, tak můžete vybírat například z varianty citrusové, čokoládové, kokosové, peprmintové či melounové. Nové vůně se objevují postupně a jak facebook a Instagram značky MARK napovídá, tak se brzy budeme moci těšit na novinku. Scruby jsou navíc vyráběny z přírodních ingrediencí a nenajdete v nich žádné nadbytečné a potenciálně škodlivé látky.

Já jsem testovala limitovanou vánočně-zimní edici v kombinaci čokoláda a pomeranč. Sama jsem nikdy nebyla velkým fanouškem této kombinace vůní, ale scrub mě překvapil a brzy jsem mu propadla. Čokoláda a pomeranč totiž báječně ladí s přirozenou vůní kávy a působí neuvěřitelně hřejivě a příjemně. Není to prvoplánová vůně a obzvlášť teď v zimě je opravdu skvělá. Lahodná čokoláda krásně zklidní vaše smysly po dlouhém dni a sladký pomeranč lehce osvěží a dodá exotický nádech. Opravdu povedená variace.

Nejdůležitější jsou ale účinky. A ty jsou u scrubů MARK prostě neoddiskutovatelné a viditelné už po prvním použití. Peeling vám poskytne skutečně solidní masáž, která je velice příjemná, a vy tak vylezete ze sprchy s úplně novou pokožkou. Já ráda scruby MARK používám na celé tělo, a to včetně obličeje – asi to není nic pro extra citlivou pleť, ale jednou či dvakrát za týden to mojí smíšené pokožce velmi prospívá.

Díky pravidelnému peelingu tak nejen dochází k odstranění odumřelých buněk, ale díky důkladné masáži navíc podporujete prokrvení pokožky, a tím i urychlujete její regeneraci. Samotná masáž rovněž podporuje tok lymfy, pomáhá odplavit škodlivé látky z těla a bojuje proti celulitidě – doporučuji speciálně na problémové partie. Pokožka je po použití neuvěřitelně hebká, ale zároveň pružná a vypnutá.

Scrub MARK je pro mě takovým domácím wellness zážitkem, na který ale nepotřebuju celý den. Stačí pár minut ve sprše, kdy se nechávám hýčkat lahodnou vůní kávy a dalších ingrediencí, a moje pokožka je velmi spokojená. MARK se ode mě stará od hlavy až k patě a pokud chcete pro svou pokožku udělat něco extra, tak vám jej doporučím také.

Čtěte také:

Fotografie

Komentáře