Proměna jako dárek? Takovou proměnu chcete zažít!

Kategorie: Proměny

Mojekrasa

Paní přišla na Měděnou proměnu, dostala ji k narozeninám k 40. tým od manžela. Často klientky dostávají proměnu jako dar, a nebo se právě kolem tohoto věku 40. let samy objednávají.

Klientka si chtěla zvednout sebevědomí, a začít se cítit přitažlivě. To je hlavní důvod, se kterým klientky na proměnu chodí.

Klientce na fotografii jsem určila Barevný typ, ukázala nejkrásnější barvy oblékání a nejvhodnější účes (navrhla nejslušivější barvu a střih vlasů).

Klientka byla Zimní typ a tak jsem jí dala více možností barev na vlasy. Své klientky k ničemu nenutím, ale dám jim na výběr z více možností. Sama klientka se pak odvážila do tmavšího odstínu barvy na vlasy, který ji velmi zvýraznil oči a učinil ji atraktivnější.

Po realizaci nového účesu jsem klientku nalíčila a vyfotografovala. Také jsem ji sepsala líčidla a návrhy účesů, včetně nákresu, obrázků a manuálu jak o vlasy pečovat, jsem ji zpracovala do 10 stránkové složky A4.

Klientky pak s touto složkou navštěvují svoji kadeřnici v místě bydliště. To je výhoda mých proměn, že jsou nadčasové, na mnoho let.

Preferuji slušivost a snažím se i respektovat osobnost klientky. Každé ženě na začátku Proměny zpracuji – namluvím na diktafon zkrácený Osobní horoskop, takový psychologický rozbor klientky. Takto klientku i lépe poznám, její povahu a i její vkus, a mohu proměnu zrealizovat přesně na míru nejen z hlediska krásy ale i z hlediska jejího povahového typu.

Klientka byla s proměnou tak spokojená, že přijela po roce a půl na Kurz líčení, kde klientku učím líčit. Přijela už ve správných barvách oblečení, a tak jsme realizovaly další fotografie.

Jak vidíte, obě fotografie proměn jsou zcela bez retuší, klientka byla na dalším sezení ještě krásnější a to si jednu polovinu obličeje líčila sama. Samozřejmě jsem toto líčení na fotografování dotáhla..

Reakce a reference klientky

“Moc ráda bych se s Vámi podělila o mojí zkušenost… Kateřina je úžasná jak člověk tak i svojí profesí. Byla jsem u ní už dvakrát na focení, proměnu, kurz líčení a slovy nemůžu popsat. Nádhera! Už se moc těším na další shledání.. Odvedla krásnou práci a je vidět, že svojí práci miluje…Super, moc doporučuji.”

Líbí se Vám práce Kateřiny Schlosserové? Navštivte její salón nebo web vizazistka-brno.eu.

Pokud jste fanouškem proměn a baví vás krásné věci, přidejte se k fanouškům stránky Krásná dnes na Facebooku a nenechte si ujít i další články z rubriky Proměny

#inspirace #promena #vizazista #krasnadnes

Fotografie

Komentáře