Salóny-krásy.cz oslavují své 3. narozeniny!

Kategorie: Na slovíčko

Mojekrasa

Ráda bych dnes promluvila k Vám, naši vážení návštěvníci, a vyjádřila tak poděkování za přízeň, kterou nám již třetím rokem denně projevujete každou svou návštěvou, ať už formou inzerce, diskusních příspěvků, registrací nových salónů nebo pouhým čtením článků a tipů!

Rekapitulace

Salóny-krásy.cz vznikly z potřeby vytvořit portál, kde by si ženy mohly vyhledat příslušný salón krásy, diskutovat s ostatními o svých názorech i zkušenostech a přečíst si zajímavosti ze světa krásy a zdravého životního stylu. S potěšením nyní konstatujeme, že se náš prvotní nápad projevil jako potřebný a nalezli jsme své příznivce jak v řadách běžných uživatelů, tak profesionálů působících v tomto oboru.

Co jsme za tu dobu zvládli?

Stali jsme se samostatnými a postavili se na vlastní nohy, navíc se začlenili mezi nejznámější portály orientované na krásu, salóny krásy, relaxaci a tematické diskuse.

Návštěvnost našeho webu se vyšplhala z nuly neuvěřitelných více než 80 000 cílených návštěv měsíčně (70 % uživatelů tvoří ženy), čímž jsme se stali poutavými pro zadávání komerční (Slevomat.cz Michal Zapoměl, Asklepion – Klinika a institut estetické medicíny, Pavel Bauer, Perfect Clinic, Surface – Professional Make-up School aj.) a soukromé inzerce a obchodní partnery Unie kosmetiček, Beautyexpo, Manuál úspěšné ženy, atd.) v odvětví průmyslu zkrášlování a zdraví.

Zvýšením počtu návštěvníků nabylo na síle i diskusní fórum, které se stalo Vaším rádcem, pomocníkem, jakož i prostorem k zprostředkování Vašich zkušeností či kontaktů. Rozšířili jsme typy salónů krásy na 8 kategorií odborníků na krásu, přivedli jim množství nových zákazníků a podpořili tak jejich marketingovou prezentaci na internetu.

Jaké máme plány?

Plánů není nikdy dost a ten časově nejbližší nyní představuje spuštění nové verze webových stránek Salóny-krásy.cz, osvěžených a vylepšených jak po designové stránce, ale tak i po stránce funkční, aby byly ještě zajímavější nejen pro naše stávající návštěvníky a staly se důvodem jejich každodenního návratu, ale i pro nové uživatele internetu a zadavatele inzerce.

Co webu Salóny-krásy.cz popřát?

V první řadě přeji našemu portálu spokojené návštěvníky, protože právě oni nás posouvají dále, a také přízeň majitelů salónů krásy, nadšení pro práci, mnoho nových podnětů pro neustálé vylepšování. Nechť se Salóny-krásy.cz stanou užitečným pomocníkem každé ženy, která hledá odborníka na krásu nebo potřebuje poradit se svými potížemi, i prostorem pro efektivní reklamu profesionálů nabízející své služby.

Budeme rádi, nejen za každý projev Vaší přízně, blahopřání pro Salóny-krásy.cz, ale též jakékoliv připomínky či náměty. Můžete tak učinit například na našem Facebook profilu, kde se můžete stát i naším fanouškem.

Za Salóny-krásy.cz,

Lucia Krivdová

Manažerka portálu Salóny-krásy.cz

lucia@salony-krasy.cz

Blahopřání k narozeninám Salóny-krásy.cz

Vašemu portálu přeji aby měl mnoho dobrých čitatelů… málo zlých pisatelů… ale hlavně aby byl stále tolik inspirujícím a to nejen pro nás kadeřníky, ale i pro naše zákazníky. Vždyť pomáháte najít lidem svou sebedůvěru…a to je poslání nemalé…
Váš Norbert Michal Zapoměl

Za tým SURFACE profesionální školy líčení přeji to nejlepší k 3. narozeninám. Ať se Vám stále daří naplňovat slogan „Vše pro krásu“, tak, jak to děláte dosud. Markéta Angerová

„Pokud je krása uměním, vy jste její inspirací“ je motto Perfect Clinic. Přejeme portálu Salóny-krásy.cz, aby ještě dlouho byl on tou inspirací největší pro své návštěvníky. Radka Červinková

Komentáře